• tuotteet

  Toimimme useiden kansainvälisesti tunnettujen ja toistaiseksi vielä hieman tuntemattomampien, mutta kovaa vauhtia itselleen nimeä tekevien valmistajien virallisena jakelijana Suomessa. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme.

  ANALYSIS PLUS

  Analysis Plus hifi ja instrumenttikaapelit

  Analysis Plus on amerikkalainen kaapelivalmistaja jonka kattavasta valikoimasta löytyy huippuluokan instrumenttikaapeleiden lisäksi perinteiset kaiutin- ja välikaapelit hifiharrastajille. Kaikki Analysis Plus kaapeleissa käytetyt tekniset ratkaisut pohjautuvat tieteeseen ja mitattaviin tuloksiin. Mm. NASA on hyödyntänyt Analysis Plus kaapeleita omissa projekteissaan niiden teknisen suorituskyvyn johdosta.

  Valmistajan kotisivut.

  ANTHONY GALLO - PIENET JA SYMPAATTISET KAIUTTIMET

  Anthony Gallo kaiuttimet

  Persoonalliset, pienet ja hyvin soivat Anthony Gallo kaiuttimet ovat löytäneet tiensä mm. Eero Aarnion pallotuolin erikoisversioon. Anthony Gallo kaiuttimilla toteutat tyylikkäät, näyttävät tai minimalistiset äänentoistojärjestelmät, niin 2-kanava, kuin kotiteatterisovelluksissa. Useat värivaihto-ehdot lisäävät entisestään Gallo kaiuttimien käyttömahdollisuuksia.

  Valmistajan kotisivut.

  ARTCOUSTIC - SINUN NÄKÖISESI KAIUTIN

  Artcoustic sisustus kaiuttimet

  Kun äänentoistojärjestelmän visuaalinen ilme halutaan yksilöidä asiakkaan toiveiden tai tilan ilmeen mukaan, tuskin yksikään toinen kaiutinval-mistaja tarjoaa yhtä laajat mahdollisuudet tuotteidensa ulkonäön räätälöintiin kuin Artcoustic. Artcoustic on tanskalainen kaiutinvalmistaja jonka kaiuttimet ovat saavuttaneet niin sisustusarkkitehtien, kuin äänentoistoammattilaisten hyväksynnän. Kaiuttimien kotelon väri voidaan valita RAL ja Tikkurila värikartoista, myös metallisävyt ovat mahdollisia. Kaiuttimen etukangas voidaan toteuttaa halutun värisenä tai siihen voidaan painaa mikä tahansa digitaalisessa muodossa saatavissa oleva kuva. Mikäli omista arkistoista ei löydy soveltuvaa kuva-aihetta, tarjoaa Artcoustic satojen valmiiden kuva-aiheiden kirjaston.

  Kaiuttimien visuaalisen ilmeen muuttaminen käy helposti kaiuttimen etukangasta vaihtamalla, voit mm. teettää erilaiset etukankaat eri vuodenajoille. Eri viimeistelyvaihtoehtojen lisäksi useita kaiutinmalleja voidaan toteuttaa myös räätälöidyin mitoin, voit esimerkiksi teettää täysin televisiosi leveyteen sovitetun kaiuttimen. Artcoustic kaiuttimet ovat voittaneet useita kansainvälisiä tunnustuksia, niin visuaalisen ilmeensä, kuin teknisen suorituskykynsä osa-alueilla. Artcoustic kaiuttimille on myönnetty mm. Home Cinema Choice lehden "Reference Status" tunnustus, joka myönnetään vain alan kirkkainta kärkeä edustaville tuotteille. Artcoustic kaiuttimet soveltuvat käytettäviksi, niin yksityiskodeissa, ravintoloissa, hotellien yms aulatiloissa jne. Persoonallista, korkealaatuista ja visuaalisesti muokattavaa äänentoistoa - Artcoustic.

  Valmistajan kotisivut 

  Kuvagalleria Artcoustic asennuksista.

  AUDIO CONTROL - JÄRKÄHTÄMÄTÖNTÄ TOIMINTAVARMUUTTA

  Audio Control tuotteet

  Audio Control on USA:ssa toimiva elektroniikkavalmistaja jolla on yli 35 vuoden kokemus referenssiluokan mittainstrumenttien ja AV-laitteiden valmistuksesta. Edustamme Audio Controlin "kuluttaja" kategorian tuotteita, joihin sisältyy niin huippuluokan AV-kotiteatterivahvistimia kuin etähallittavia ja matrisoivia monialuevahvistimia yms. Kun odotat tuotteilta erinomaisen äänenlaadun lisäksi erinomaista luotettavuutta on Audio Control erinomainen valinta. Kaikille Audio Control tuotteille myönnetään 5v takuu.

  Valmistajan kotisivut.

  DREAM VISION - REFERENSSILUOKAN VIDEOPROJEKTORIT

  DreamVision kotiteatteri projektori

  DreamVisionin projektorit edustavat alansa ehdotonta kärkeä. Referenssiluokan kuvanlaadun lisäksi myös projektoreiden visuaaliseen ilmeeseen on panostettu, voit mm. valita kotelon värin vapaasti RAL värikartasta, myös metallivärit onnistuvat. Kun etsit järjestelmääsi projektoria joka kykenee referenssitason kuvanlaatuun ja jonka visuaalinen ilme voidaan sovittaa tilasi ilmeeseen on DreamVision luonteva valinta.

  Valmistajan kotisivut.

  EMOTIVA

  Emotiva on tullut tunnetuksi valmistajana jonka tuotteiden hinta-laatusuhde on äärimmäisen kova. Lukuisat valmistajan tuotteet ovat niittäneet mainetta kansainvälisessä lehdistössä tuotteina joiden tarjoama suorituskyky on hintapisteessään omaa luokkaansa. Emotivan tuotteet kestävät myös lähemmän tutkiskelun komponenttitasolla - vastaavan laatuisia komponentteja ei välttämättä tapaa edes 2x kalliimmissa kilpailijoiden tuotteissa. Mallistoon kuuluu niin 2-kanava kuin kotiteatterilaitteita ja kaiuttimia.

  Valmistajan sivut.
  Hinnasto

  FRISLEV KALUSTEET - KAIUTTIMET JA ELEKTRONIIKKA PIILOON

  Tanskalainen kalustevalmistaja jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen ja useita hifiharrastajia miellyttäviä ominaisuuksia. Kalusteisiin on saatavissa akustisesti läpäisevät kankaiset kalusteovet, jotka mahdollistavat niin AV-elektroniikan kuin kaiuttimien asentamisen ovien taakse äänen ja kaukosäädinkomentojen kulkeutuessa ovien läpi normaaliin tapaan. Kun kaiuttimet ja laitteet eivät saa näkyä, on Frislev erinomainen ratkaisu. Huomioithan, että kaiutinta kaapin sisään asennettaessa parhaan akustisen toimivuuden saavuttaminen edellyttää muutamia yksinkertaisia toimenpiteitä - kerromme mielellämme kuinka saat tästä järjestelystä irti parhaan äänenlaadun. Kaikkien kalusteiden perusmate-riaalina toimii maalattu MDF levy.

  Valmistajan kotisivut

  GREEN GLUE - TEHOKASTA ÄÄNENVAIMENNUSTA

  Green Glue massa tehokkaaseen äänieristykseen

  GreenGlue on rakenteiden äänieristykseen optimoitu massa, jolla parannat perinteisten levypohjaisten seinä, katto- ja lattiarakenteiden äänieristävyyttä merkittävästi rakennnesyvyyden juuri kasvamatta. GreenGlue massan lisääminen kahden kipsilevyn väliin on äänieristykseltään merkittävästi tehokkaampi ratkaisu kuin esim. kahden lisälevyn lisääminen rakenteeseen. Lisäksi Green Glue eliminoi tehokkaasti myös iskuäänien siirtymistä rakenteissa. Tuotteen valmistajana toimii suuri monikansallinen Saint Gobain.

  Valmistajan kotisivut.

  GreenGlue vrt kipsilevyrakenteet.

  IN-AKUSTIK - MONIPUOLINEN VALIKOIMA KAAPELEITA & TARVIKKEITA

  inakustik kaapelit ja tarvikkeet

  In-Akustik tarjoaa hyvin kattavan valikoiman erilaisia kaapeleita ja asennustarvikkeita. Tutustu valmistajan laajaan valikoimaan.

  Valmistajan kotisivut.

  iEAST - LANGATONTA ÄÄNENTOISTOA LYÖMÄTTÖMIN HINNOIN

  iEast edullinen kilpailija Sonos, Music Cast ja Heos tuotteille

  Helppo asennettavuus ja käytettävyys, laaja tuki internetin musiikkipalveluille, ohjaus iOS ja Android laitteilla, laajennettavissa jopa yli 16 alueen kokonaisuuksiin ja jopa 60% edullisempi hinta kuin vastaavilla ominaisuuksilla varustetuilla kilpailijoilla. Kaikki tämä tuotteesta jonka mekaaninen ja tekninen toteutus vetää vertoja monille merkittävästi kalliimmille kilpailijoilleen. Monissa kohteissa iEAST on potentiaalinen vaihtoehto Sonos, Denon HEOS ja Yamaha MusicCast tuotteille, huomattavasti edullisempaan hintaan. Entä äänenlaatu? iEAST tuotteissa hyödynnetään korkealaatuisia ESS Sabre D/A-muuntimia ja audiolähden komponentteja. iEAST kestää vertailun kilpailijoiden laitteisiin myös äänenlaatunsa osalta. Testaa ja totea itse.

  Valmistajan kotisivut.
  Hinnasto

  INTEGRA AUDIO - KOTITEATTERIN KESTOTÄHDET

  Integra kotiteatterivahvistimet

  Integra on Onkyon sisaryhtiö. Onkyon ja Integran suhdetta voisi analogiana verrata automaailman Toyotaan ja Lexukseen. Molemmat tuotteet ovat saman valmistajan tuotteita, mutta useissa suorituskykyyn vaikuttavissa osa-alueissa tuotteiden välillä on merkittäviä eroja. Integra tuotteissa käytettävät komponentit on valikoitu tiukkojen kriteerien pohjalta, tuottamaan luotettavuudeltaan ja äänenlaadultaan luokkansa ehdotonta kärkeä edustava tulos. Kaikille Integra tuotteille myönnetään 3v takuu.

  Valmistajan kotisivut

  MK SOUND - HOLLYWOODIN STUDIOAMMATTILAISTEN VALINTA

  MkSound kaiuttimet - hollywood ammattilaisten valinta.

  MK Sound on toiminut Hollywood elokuvastudioiden luotto kaiutintoimittajana jo yli 40v ajan. Kun Sony Pictures ja Disney Studio päivittivät vuoden 2016 aikana useiden studioidensa laitteistoja yhteensopiviksi Dolby Atmos ja DTS-X formaattien kanssa toimitti MK Sound näihin studioihin lukuisia MK Sound S300 pohjaisia Atmos kokonaisuuksia. Universal Studios, 20th Century Fox, HBO ja useat muut mediajätit luottavat MK Soundin S150/MPS-2510P sarjan kaiuttimiin. Grammy ja Oscar 2016 - 2018 gaalojen, sekä Super Ball TV lähetyksien miksauksia hoitanut Music Mix Mobile M3 päätyi kattavien testien jälkeen päivittämään päälähetysautonsa miksaamon MK Sound kaiuttimin. Useita Grammy palkintoja kahminut tuottaja/miksaaja Chris Lord-Agle luottaa miksauksissaan MK Sound kaiuttimiin.

   

  Hollywoodin elokuva-ammattilaiset luottavat työssään MK Sound tuotteisiin, miksatessaan kymmeniä miljoonia euroja maksaneita elokuviaan. Nyt voit hankkia kotiteatteriisi samat kaiuttimet, joita alan johtavat ammattilaiset hyödyntävät jokapäiväisessä työssään.

  Valmistajan kotisivut.

  Hinnasto.

  MONITOR AUDIO - JOHTAVAA KAIUTINTEKNOLOGIAA JO VUODESTA 1972

  Monitor Audio - huippuluokan kaiuttimia jo vuodesta 1972

  .Monitor Audio on eittämättä yksi markkinoiden menestyksekkäimmistä kaiutinvalmistajista. Kymmenet testimenetykset ja "vuoden kaiutin" tunnustukset puhuvat omaa kieltään Monitor Audio tuotteiden laadusta. Tiesitkö, että Monitor Audio on suurin brittiomisteinen kaiutinvalmistaja. Monitor Audion kaiutinvalikoima on varmasti yksi markkinoiden laajimmista. Tarvitsetpa sitten perinteisiä kotelokaiuttimia, kompakteja langattomaan äänentoistoon soveltuvia Bluetooth kaiuttimia, rakenteisiin integroitavia uppokaiuttimia tai ympärivuotisia säävaihteluja kestäviä ulkokaiuttimia, löytyy Monitor Audiolta toimiva ratkaisu. Monitor Audio tuotteissa yhdistyy palkittu äänenlaatu ja erinomainen viimeistely.

  Valmistajan kotisivut.
  Hinnasto

  PALLADIO TUOLIT - KOTITEATTERISI VIIMEINEN SILAUS

  Palladio - luksusluokan kotiteatterituolit kohtuu hintaan.

  Palladio kotiteatterituolit tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen. Hiljaiset ja sulavasti toimivat moottorit liikuttavat niin jalkatukea kuin selkänojaa. Korkealaatuinen nahkaviimeistely ja miellyttävä istuin tuntuma kruunaa kokonaisuuden.

  Palladio esite.

  ROKSAN - BRITTI HIFIÄ PERINTEITÄ KUNNIOITTAEN

  Roksan - perinteikäs hifivalmistaja Englannista

  Roksan on englantilainen vuonna 1985 perustettu korkealaatuisten audiolaitteiden valmistukseen erikoistunut yritys. Valmistajan valikoimiin kuuluu vahvistimia, cd-soittimia, vinyylisoittimia, kaiuttimia ja tarvikkeita. Roksanin tuotteet tarjoavat erinomaisen hinta/laatusuhteen josta osoituksena useat "vuoden tuote" palkinnot kansainvälisessä lehdistössä. Roksan tuotteilla myönnetään jopa 5v takuu. Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Englannissa ja Saksassa.

  Valmistajan kotisivut.

  RPG ACOUSTICS - AKUSTIIKKARATKAISUJEN EDELLÄKÄVIJÄ

  RPG Acoustics - akustiikkaratkaisuja kaikkiin tarpeisiin

  RPG on yksi markkinoiden vanhimmista ja arvostetuimmista akustiikkatuotteiden valmistajista. RPG:n valikoimista löytyy niin ääntä vaimentavia, heijastavia kuin hajottavia paneeleita. Tuotteiden viimeistelyksi on tarjolla kymmeniä eri värivaihtoehtoja.

  SCREEN EXCELLENCE - REFERENSSILUOKAN VALKOKANKAAT

  Kun haet kotiteatteriisi referenssiluokan akustisesti läpäisevää valkokangasta, kannattaa katse suunnata Screen Excellencen valikoimiin. Toisin kuin useiden muiden valmistajien ns. perforoidut "akustisestiläpäisevät" kankaat, Screen Excellencen kankaat eivät vääristä kaiuttimiesi yleistä sointitasapainoa. Vinyylipohjaiset perforoidut "akustisestiläpäisevät" valkokankaat aiheuttavat taajuusvasteeseen 8-14dB vaimentuman korkeimmilla taajuuksilla, jonka lisäksi ne aiheuttavat merkittävän kampasuodinilmiön. 8-14dB vaimennus on niin merkittävä, että sen korjaaminen perinteisiä huonekorjaimia tms. käyttäen ei ole suositeltavaa, tai useimmissa tapauksissa edes mahdollista vaarantamatta käytettyjen kaiuttimien toimintaa (3dB äänenpaineen lisäys edellyttää tuplatehon syöttämistä elementille.). Lisäksi perforoiduissa kankaissa voi esiintyä "moire" ilmiötä, jota Screen Excellencen kankaissa ei esiinny. Screen Excellencen kudotuille kankaille on sittemmin ilmestynyt useita kilpailevia toimittajia jotka markkinoivat omia versioitaan kudotuista akustisestiläpäisevistä kankaista. Olemme testanneet useita kilpailijoiden malleja ja voimme todeta, että tästä ryhmästä löytyy sekä hyviä että välttäviä variaatioita. Itse edellyttäisimme, että akustisestiläpäiseviä kankaita tarjoavien valmistajien tulee kyetä toimittamaan yksityiskohtaiset mittaustulokset kankaan akustisista ominaisuuksista 20-20000Hz taajuusalueella, sekä tiedot kankaan katselukulmista, gain arvosta ja värineutraaliuudesta. Tämän lisäksi koeapala itse kankaasta mahdollistaa puolueettomat ja omakohtaiset testit eri valmistajien tuotteiden välillä. Screen Excellenceltä saat halutessasi kaiken tämän - ei siis pelkkää puhetta vaan konkreettisia ja käsin kosketeltavia todisteita tuotteiden teknisestä suorituskyvystä johon luottavat lukuiset maailmanluokan studiot Suomessa ja ulkomailla.

   

  Miettimässä valkokangas vaihtoehtoja kotiteatteriisi? Suosittelemme tutustumaan IDEAALI Tecin sivujen artikkeliin akustisestiläpäisevien kankaiden eduista täällä.

   

  Valmistajan kotisivut.

  SEYMOUR AV - LAATUA KOKO RAHALLA

  Seymour AV on USA:ssa toimiva yritys joka on erikoistunut akustisestiläpäisevien kudottujen valkokankaiden valmistukseen. Kun budjettisi ei veny ScreenExcellence kankaiden hintoihin on Seymour AV erinomainen vaihtoehto. Puolueettomissa testeissä SeymourAV:n valkokankaiden akustiset ominaisuudet todettiin erinomaisiksi, jonka lisäksi itse kangasmateriaalin värineutraaliuus sai puhtaat paperit. SeymourAV kankaiden ja ScreenExcellencen kalliimpien tuotteiden erot tulevat selkeimmin esille kankaiden pintatekstuurin koossa, kehikkojen jykevyydessä ja pingotusjärjestelmien teknisessä toteutuksessa, joissa ScreenExcellencen tuotteet vetävät pidemmän korren. Seymour AV:n kankaissa käytetyn kangasmateriaalin tekstuuri on karkeampaa kuin Screen Excellencen malleissa. SeymourAV:n UF sarjan kankaat ovat kuitenkin täysin yhteensopivia 4K resoluution projektoreiden kanssa. SeymourAV kankaat tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen, sekä todennetusti markkinoiden kärkeä edustavat akustiset ominaisuudet.

   

  Valmistajan kotisivut.

  Storm Audio

  Storm Audio valmistaa referenssitason AV-prosessoreita, integroitujavahvistimia, sekä päätevahvistimia. Storm Audion prosessorit ja integroituvahvistin ovat rakenteeltaan modulaarisia, tämä mahdollistaa laitteiden päivittämisen uusien liitäntöjen ja formaattien saapuessa markkinoille. Kaikissa Storm Audion prosessoreissa ja integroidussa vahvistimessa hyödynnetään Diracin kehittynyttä huonekorjainta. Tämän lisäksi kunkin kanavan kohdalla voidaan muista kanavista riippumattomasti määritellä jakotaajuudet, jaon jyrkyydet, parametrisen EQ:n arvot, viiveet, bassonhallinta, äänenvoimakkuus jne. Kunkin sisääntulevan kanavan informaatio voidaan vapaasti ohjata mihin tahansa ulostuloon tai ulostuloihin. Natiivi tuki Dolby Atmos (9.1.6), DTS-X ja Auro 3D formaateille on itsestään selvyys. Jatkuvat ohjelmistopäivitykset takaavat laitteiden pysymisen kehityksen kärjessä. Prosessointitehonsa puolesta StormAudion yksiköt kykenevät prosessoimaan jopa 32 natiivia äänikanavaa. Täysin digitaaliset AES/EBU ulostulot ovat varmasti tervetullut ominaisuus mm. Genelec GLM sarjan kaiuttimien omistajille.

  Valmistajan kotisivut.

  Sonitus Acoustics

  Sonitus Acoustics tarjoaa laajan valikoiman akustiikkatuotteita. Sonituksen tuotteilla akustoit niin julkiset tilat kuin yksityiskodit kilpailukykyisin hinnoin. Vakiomallien ja värien lisäksi Sonitus kykenee valmistamaan erinäisiä paneeleita myös mittatilaustyönä. Vapauta laitteistosi täysi potentiaali Sonitus Acoustics tuotteiden avustuksella. Muista myös kysyä tarjous mikäli tarpeesi koskee yksittäisiä paneeleita laajempaa kokonaisuutta.

  Hinnasto

All Posts
×