Return to site

MK Sound - luokkansa paras!

AVTech Awards palkinto luokkansa parhaasta suorituskyvystä.

Johtavien Hollywood studioiden laajasti hyödyntämät MK Sound kaiuttimet ovat jälleen saavuttaneet uuden meriitin kansainvälisessä lehdistössä.

AVTech Awards on Hi-Fi News, Hi-Fi Choice ja Home Cinema Choice julkaisujen muodostama vuosittainen tapahtuma jossa palkitaan luokkansa johtavia tuotteita eri kategorioissa. Tänä vuonna MK Soundin juuri julkaistu kolmannen sukupolven S150 sarjan uppokaiutinmallisto nimettiin kyseisen kategorian parhaaksi tuotteeksi.

Hollywoodin johtavat elokuvastudiot luottavat MK Sound kaiuttimiin. MK Sound kaiuttimin on miksattu lukuisia äänimaailmastaan palkittuja elokuvia ja TV-sarjoja. Myös mm. viimevuosien Oscar, Grammy ja SuperBall tapahtumien TV-lähetykset on miksattu MK Sound kaiuttimin. 

MK Soundin laajasta valikoimasta löytyy laaja valikoima huippuluokan kaiuttimia niin pinta- kuin uppoasennuksiin. Jos haluat kokea elokuvien ääniraidat autenttisesti, on MK Sound tuotteet erinomainen lähtökohta. Yhdistettynä edustamiimme Integra, Storm Audio ja Emotiva tuotteisiin on käytössäsi todellinen referenssitason laitteisto.

Kysy tarjous omasta MK Sound kokonaisuudestasi.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK