Return to site

MK Sound - Ammattilaisten valinta

huippulaatua kohtuu hintaan

Hollywoodin elokuvateollisuuden luottotoimittaja.

MkSound kaiuttimet ovat jo pitkään olleet Hollywoodin elokuvastudioiden luottokaiuttimia, tuskin yhdenkään toisen kaiutinvalmistajan kaiuttimia löytyy yhtä monen Hollywood studion kalustosta. Suuri määrä viimevuosien menestyselokuvista on miksattu MK Sound kaiuttimin. Näihin lukeutuu mm. useita Disney/Pixar animaatioita, MARVEL elokuvia yms.

Kun Disney Studio ja Sony Pictures ryhtyi päivittämään useiden studioidensa laitteistoja Dolby Atmos ja DTS-X aikakauteen toimitti MK Sound omia kaiuttimiaan näiden studioiden järjestämiin testeihin, joissa eri valmistajien kaiuttimia arvioitiin useilla eri kriteereillä. Lopputuloksena MK Sound toimitti lukuisia MK Sound S300 sarjan Atmos kokoonpanoja niin Sony Picturesille kuin Disney Studioille.

Ei ainoastaan elokuville.

Elokuvien miksaamisen lisäksi MK Sound kaiuttimia käytetään myös useissa maailmanluokan musiikkistudioissa. Chris Lord-Alge (CLA) on yksi Grammy palkintoja kahmineista miksaajista, joka luottaa työssään MK Sound kaiuttimiin. Kaiuttimien dynaaminen, nopea, tarkka ja rasittamaton sointi on vakuuttanut myös useat studioilla vierailleista artisteista.

MK Sound tienpäällä.

Music Mix Mobile päätyi pitkän testiprosessin jälkeen MK Sound kaiuttimiin.

Amerikkalainen Music Mix Mobile päätyi pitkällisen testirupeaman jälkeen päivittämään parhaan "Eclipse" studionsa kaiuttimet MK Sound kaiuttimiin. Music Mix Mobile on rekkaan rakennettu huippuluokan liikkuva studio, joka huolehtii vuosittain useiden merkittävien tapahtumien TV lähetysten miksaamisesta. Tästä tuolista käsin on MK Sound kaiuttimin miksattu jo mm. Grammy 2016 TV-lähetys, sekä Super Bowl 2016 väliaikaesitysten TV-lähetykset.

Lisätietoja Music Mix Mobilen toimista saat seuraamalla heidän FB sivuaan täällä.

Kansainvälisen lehdistön ylistämä.

MK Sound kaiuttimet ovat keränneet kansainvälisessä lehdistössä lukuisia testimenestyksiä. MK Sound kaiuttimien dynaaminen, puhdas ja erinomaisen äänikuvan omaava sointi on vakuuttanut useat testaajat MK Sound kaiuttimien kyvyistä, hintaluokasta riippumatta. Kun haluat luoda autenttisen elokuvakokemuksen, on MK Sound erinomainen lähtökohta.

Ei ainoastaan lottovoittajille.

MK Sound kaiuttimien hankkiminen ei edellytä asunnon kiinnittämistä järjestelmän luomiseksi. MK Sound valikoima sisältää kaiuttimia laajassa koko- ja hinta skaalassa. Esimerkiksi Sony Picturesin Blu-Ray masteroinnissa ja laadunvalvonnassa käyttämät M7 mallin kaiuttimet maksavat vain 395€ kappaleelta! Mikä parasta samasta kaiuttimesta on saatavissa hyvin pienellä kotelosyvyydellä varustettu MP-7 malli, joka sopii loistavasti mm. seinälle asennetun taulutelevision vierelle, tai akustisesti läpäisevän valkokankaan taakse. Kaiuttimien viimeistelyksi voit valita joko mustan tai valkoisen maalipinnan.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK