Return to site

EMOTIVA - ETKÄ MAKSA ILMASTA.

EMOTIVAN TUOTTEET TARJOAVAT LYÖMÄTTÖMÄN HINTA-LAATUSUHTEEN.

EMOTIVA - LAATUA KOHTUU RAHALLA.

Emotivan tuotteissa et maksa brändistä, "kuukiteistä" valmistetuista komponenteista tai mittavasta markkinoinnista. Emotivan tuotteiden tekniset ratkaisut pohjautuvat mitattavissa oleviin tekijöihin joiden soveltuvuus todennetaan myös kuuntelukokein. Sen minkä Emotivan tuotteet saattavat hävitä monille High End tuotteille ulkoisessa habatuksessa, ne korvaavat käytännön suorituskyvyssä ja erittäin agressiivisessa hinnoittelussa.

Emotiva on vuoden 2017 asti toiminut käytännössä vain USA:n markkinoilla myyden tuotteitaan suoraan kuluttajille. Tuotteiden kysynnän kasvun seurauksena Emotiva teki päätöksen nimetä ympäri maailmaa paikallisia edustajia kuhunkin maahan. Tämän päätöksen seurauksena Emotivan tuotteet ovat saatavilla nyt myös Suomessa. Oletpa sitten kotiteatteriharrastaja tai puhtaasti 2-kanavaisen toiston ystävä löydät Emotivan valikoimista runsaasti potentiaalisia vaihtoehtoja laitteistosi kasaamiseen. Kerromme mielellämme lisää eri tuotteiden teknisistä ja soinnillisista piirteistä ja ominaisuuksista.

Ohessa hiukan esimakua kansainvälisen lehdistön ajatuksista Emotivan tuotteisiin liittyen.

"Hinta-laatusuhteeltaan lyömätön parivaljakko, jonka suorituskyky vakuuttaa... sai huomattavasti kalliimman Rotelin kuulostamaan valjulta.."

"..tarjoaa todella vakuuttavan suorituskyvyn halpaan hintaan."

"BasX S12 voi paineistaa huonetta syvyyspommien räjähdyksillä tai valomopojen moottorimurinoilla niin, että munat tuntuvat heiluvan. Pahoittelen kielenkäyttöäni - mutta vasta myöhemmin."

Kun siis etsit vastinetta selkänahasta revityille rahoillesi tutustu Emotivan tuotteisiin. Vastaamme mielellämme Emotivaa koskeviin kysymyksiin.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK