• Varastontyhjennys

  Paljon tuotteita edullisin uloskantohinnoin. Uusia ja käytettyjä.*

  Roksan Oxygene - KÄYTETTY

  HighEnd luokan integroitu stereovahvistin

  Upeasti soiva ja upen pelkistettyä designiä oleva integroitu vahvistin valkoisella kopalla. Tämä vahvistin istuu monenlaisiin sisustuksiin, kompakti koko ja tyylikäs design tekevät tästä vahvistimesta ilmeeltään hyvin sisustukseen katoavan, mutta soinniltaan varmasti huomiota herättävän. Todella musikaalinen ja mukaansa tempaava vahvistin vaativalle harrastajalle. Vahvistin on ollut hyvin vähäisellä käytöllä, soittotunteja arviolta 150. Vahvistimelle myönnämme 12kk takuun.

   

  Testiraportti

   

  Tämä kappale: 1750€

  Bluenote Dumbo virtafiltteri - UUSIA

  Kompakti virtafiltteri esivahvistimille, CD-soittimille, vinyylisoittimille yms.

  Bluenoten (nykyinen Geldenote) virtafiltteri "Dumbo AC" on suunniteltu erityisesti käytettäväksi esivahvistinten, CD-soittimien, striimereiden, vinyylisoittimien yms. tuotteiden kumppaniksi.

   

  Svh: 440€

  Pieni erä uusia: 190€ / kpl

  Crystal Acoustics Teevy 6 - UUSIA

  Hyvä-ääninen soundblate television äänenlaadun parantamiseen.

  Teevy 6 parantaa merkittävästi perinteisten taulutelevisioiden äänenlaatua. Jos sinulla on ongelmia saada selvää elokuvien ja tv-sarjojen dialogista, tai toisto tuntuu muuten aneemiselta, niin hanki itsellesi Teevy 6.

   

  Teevy 6 tarjoaa monipuoliset kytkentämahdollisuudet, sekä bluetooth tuen musiikin toistamiseksi langattomasti yhteensopivilta tietokoneilta ja mobiililaitteilta. Teevy 6 kestää suuremmankin television painon, joten voit huoletta nostaa suuremmankin television suoraan Teevy 6:n päälle. Voit käyttää Teevy 6:sta myös mm. tietokonemonitorin alla - näin saat peleihin ja musiikkiin aivan uutta potkua.

   

  "It looks basic, but clever internals make the Teevy 6 sound great"

  - Expert Reviews

   

  Pieni erä 239€ hintaan. Tuotteet ovat uusia.

  Crystal Acoustics Cuby5 - UUSIA

  Korkealaatuinen Bluetooth kaiutin kaukosäätimellä ja monipuolisilla liitännöillä.

  Crystal Acousticsin Bluetooth kaiutin tarjoaa mukavan tasapainoisen ja rasittamattoman toiston. Kaiuttimessa hyödynnettävä Wi-Sound teknologia takaa tasaisen äänikentän laajalla kuuntelualueella. Bluetooth ominaisuuden lisäksi voit kytkeä kaiuttimeen äänilähteitä RCA kaapelilla, sekä optisella kaapelilla. Näin voit käyttää kaiutinta myös mm. televisiosi äänenlaadun parantamiseen. Mukana toimitettava kaukosäädin tekee kaiuttimen ominaisuuksien hallitsemisesta helppoa ja vaivatonta.

   

  Pieni erä nyt 199€ hintaan - kaiuttimet ovat uusia.

  Adam Audio Artist 5 - UUSIA

  Korkealaatuinen aktiivikaiutin monipuolisilla ominaisuuksilla.

  Monipuolisilla ominaisuuksilla ja erinomaiselle äänenlaadulla varustettu aktiivikaiutin Adam Audiolta. Kaiuttimessa on sisäänrakennettu USB D/A-muunnin, sekä kuulokelähtö. USB D/A- muunnin mahdollistaa minkä tahansa USB- lähdöllä varustetut windows tai iOS tietokoneen kytkemisen niin että äänenlaadun kannalta kriittinen D/A- muunnos tapahtuu itse kaiuttimessa. Näin saavutetaan merkittävästi parempi äänenlaatu kuin kytkemällä kaiuttimet suoraan tietokoneen kuulokelähtöön.

   

  Muita tuloja USB tulon lisäksi ovat normaalit RCA ja XLR tulot. Kaiuttimet myydään kappaleittain. Väri - kiiltovalkoinen.

   

  Tarjous: 290€ / kpl.

   

  Testiraportti 1
  Testiraportti 2

   

  Näitä siis pieni erä. Kaiuttimet UUSIA!

  Monitor Audio Shadow 50 - UUSI

  Taulutelevision kumppaniksi

  Monitor Audio Shadow 50 on vain 40mm syvä seinä/tasokaiutin. Pieni syvyys tekee Shadow kaiuttimesta oivan ratkaisun seinälle asennetun taulutelevision kumppaniksi.

   

  Shadow 50: 1090€ / pari.
  Tämä pari: 500€

   

  Tuotetiedot

  HRT MusicStreamer II+ - UUSI

  Korkealaatuinen D/A- muunnin tietokoneen äänenlaadun parantamiseen.

  Useita testimenestyksiä kahminut HRT:n USB D/A-muunnin / äänikortti päivittää tietokoneesi äänenlaadun useita kertaluokkia korkeammalle tasolle. HRT MusicStreamer II+ on kompakti ja kulkee mukana vaikka povitaskussa.

   

  HRT MusicStreamer II+: 349€ / kpl.
  Tämä kpl: 175€

   

  Tuotetiedot

  Lead Audio NF-192 - UUSI

  Korkealaatuinen D/A- muunnin / kuulokevahvistin kaukosäädöllä.

  Huippuluokan D/A-muunnin / kuulokevahvistin. Tässä mallissa on myös kaukosäädin sisääntulovalintaa ja äänenvoimakkuuden säätöä varten. Balansoidut ja balansoimattomat lähdöt laitteen takapaneelissa.

   

  Lead Audio NF-192: 750 € / kpl.
  Tämä kpl: 350€

   

  Testiraportti

  * HUOM: Poistotuotteilla ei ole palautusoikeutta! Sovituissa tapauksissa voimme vaihtaa tuotteen toiseen samanarvoiseen tuotteeseen, mutta tämä katsotaan tapauskohtaisesti. Vialliset tuotteet korjaamme luonnollisesti normaalisti takuuehtojen mukaan.

All Posts
×