• Varastontyhjennys

  Paljon tuotteita edullisin uloskantohinnoin. Uusia ja käytettyjä.

  Vienna Acoustics The Music MK II

  Yksinkertaisesti upea High End kaiutin.

  Nyt on harvinaista herkkua tarjolla. Asiakkaan asumisjärjestelyiden muutoksen seurauksena myyntiin on pian tulossa vähäisellä käytöllä ollut pari Vienna Acousticsin The Music kaiuttimia pianomustana. Kyseessä on suositushinnaltaan
  26 500€ hintainen upea High End kaiutin jonka ulkoinen ilme kalpenee vain kaiuttimen upean äänenlaadun rinnalla.

   

  Jos olet sitä mieltä, että kaiutin ei saa näkyä ja mieluiten ne tulisi sijoittaa kukkaruukkujen taakse tai alle, niin voit siirtyä eteenpäin. Jos taas olet sitä mieltä että kaiutin saa näkyä sekä kuulua on The Music tuote joka ei varmasti jätä kylmäksi.

   

  Kaiuttimet saapuneet toimitiloihimme. Upea pari premium luokan kaiuttimia. Lisää kuvia parista voit katsoa täältä.

   

  Testiraportti 1

  Testiraportti 2

  Testiraportti 3

   

  Lisätietoja

   

  Monitor Audio MASS 5.1 - UUSIA

  Testivoittaja kotiteatterisarja

  Monitor Audion lukuisia palkintoja kahminut kaiutinsarja tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja monta kertaluokkaa paremman äänenlaadun kuin perinteiset soundbar ratkaisut. Tehokas 10" elementillä varustettu subwoofer tuo elokuvien ja pelien äänimaailmoihin mukavasti lisää potkua. Hyvin rajallinen erä 5.1 kokonaisuuksia jotka sisältävät 5kpl MASS sateliittikaiuttimia ja 1kpl MASS sarjan 10" subwooferin.

   

  Testiraportti

   

  Svh: 1200€ / setti

  Tarjous: 599€ / setti

  Parasound P5 - UUSI

  High End esivahvistin D/A muuntimella ja subwoofer lähdöllä!

  Parasoundin palkittu esivahvistin D/A- muuntimella ja subwoofer lähdöllä varustettuna on oiva valinta erinäisten aktiivikaiuttimien kumppaniksi tai vaikka Emotivan päätevahvistimien kylkeen. Palkittua äänenlaatua nyt todella sopivaan hintaan..

   

  Testiraportteja:

  Stereophile

  Hifi Choice

  Stereo&Video

  Home Theater Review

  Home Theater Hifi

  Australian Hifi

   

  Nyt hintaan: 850€

  Roksan Oxygene - KÄYTETTY

  HighEnd luokan integroitu stereovahvistin

  Upeasti soiva ja upen pelkistettyä designiä oleva integroitu vahvistin valkoisella kopalla. Tämä vahvistin istuu monenlaisiin sisustuksiin, kompakti koko ja tyylikäs design tekevät tästä vahvistimesta ilmeeltään hyvin sisustukseen katoavan, mutta soinniltaan varmasti huomiota herättävän. Todella musikaalinen ja mukaansa tempaava vahvistin vaativalle harrastajalle. Vahvistin on ollut hyvin vähäisellä käytöllä, soittotunteja arviolta 150. Vahvistimelle myönnämme 12kk takuun.

   

  Testiraportti

   

  Tämä kappale: 1450€

  Bluenote Dumbo virtafiltteri - UUSIA

  Kompakti virtafiltteri esivahvistimille, CD-soittimille, vinyylisoittimille yms.

  Bluenoten (nykyinen Geldenote) virtafiltteri "Dumbo AC" on suunniteltu erityisesti käytettäväksi esivahvistinten, CD-soittimien, striimereiden, vinyylisoittimien yms. tuotteiden kumppaniksi.

   

  Svh: 440€

  Pieni erä uusia: 190€ / kpl

  Crystal Acoustics Teevy 6 - UUSIA

  Hyvä-ääninen soundblate television äänenlaadun parantamiseen.

  Teevy 6 parantaa merkittävästi perinteisten taulutelevisioiden äänenlaatua. Jos sinulla on ongelmia saada selvää elokuvien ja tv-sarjojen dialogista, tai toisto tuntuu muuten aneemiselta, niin hanki itsellesi Teevy 6.

   

  Teevy 6 tarjoaa monipuoliset kytkentämahdollisuudet, sekä bluetooth tuen musiikin toistamiseksi langattomasti yhteensopivilta tietokoneilta ja mobiililaitteilta. Teevy 6 kestää suuremmankin television painon, joten voit huoletta nostaa suuremmankin television suoraan Teevy 6:n päälle. Voit käyttää Teevy 6:sta myös mm. tietokonemonitorin alla - näin saat peleihin ja musiikkiin aivan uutta potkua.

   

  "It looks basic, but clever internals make the Teevy 6 sound great"

  - Expert Reviews

   

  Pieni erä 239€ hintaan. Tuotteet ovat uusia.

  Crystal Acoustics Cuby5 - UUSIA

  Korkealaatuinen Bluetooth kaiutin kaukosäätimellä ja monipuolisilla liitännöillä.

  Crystal Acousticsin Bluetooth kaiutin tarjoaa mukavan tasapainoisen ja rasittamattoman toiston. Kaiuttimessa hyödynnettävä Wi-Sound teknologia takaa tasaisen äänikentän laajalla kuuntelualueella. Bluetooth ominaisuuden lisäksi voit kytkeä kaiuttimeen äänilähteitä RCA kaapelilla, sekä optisella kaapelilla. Näin voit käyttää kaiutinta myös mm. televisiosi äänenlaadun parantamiseen. Mukana toimitettava kaukosäädin tekee kaiuttimen ominaisuuksien hallitsemisesta helppoa ja vaivatonta.

   

  Pieni erä nyt 199€ hintaan - kaiuttimet ovat uusia.

  Adam Audio Artist 5 - UUSIA

  Korkealaatuinen aktiivikaiutin monipuolisilla ominaisuuksilla.

  Monipuolisilla ominaisuuksilla ja erinomaiselle äänenlaadulla varustettu aktiivikaiutin Adam Audiolta. Kaiuttimessa on sisäänrakennettu USB D/A-muunnin, sekä kuulokelähtö. USB D/A- muunnin mahdollistaa minkä tahansa USB- lähdöllä varustetut windows tai iOS tietokoneen kytkemisen niin että äänenlaadun kannalta kriittinen D/A- muunnos tapahtuu itse kaiuttimessa. Näin saavutetaan merkittävästi parempi äänenlaatu kuin kytkemällä kaiuttimet suoraan tietokoneen kuulokelähtöön.

   

  Muita tuloja USB tulon lisäksi ovat normaalit RCA ja XLR tulot. Kaiuttimet myydään kappaleittain. Värivaihtoehtoina kiiltovalkoinen ja kiiltomusta.

   

  Tarjous: 290€ / kpl.

   

  Testiraportti 1
  Testiraportti 2

   

  Näitä siis pieni erä. Kaiuttimet UUSIA!

  Adam Audio Artist 3 - UUSIA

  Korkealaatuinen aktiivikaiutin monipuolisilla ominaisuuksilla.

  Monipuolisilla ominaisuuksilla ja erinomaiselle äänenlaadulla varustettu aktiivikaiutin Adam Audiolta. Normaalien RCA ja XLR tulojen lisäksi kaiuttimessa on sisäänrakennettu USB D/A-muunnin, sekä kuulokelähtö. USB D/A- muunnin mahdollistaa minkä tahansa USB- lähdöllä varustetut windows tai iOS tietokoneen kytkemisen niin että äänenlaadun kannalta kriittinen D/A- muunnos tapahtuu itse kaiuttimessa. Näin saavutetaan merkittävästi parempi äänenlaatu kuin kytkemällä kaiuttimet suoraan tietokoneen kuulokelähtöön.

   

  Muita tuloja USB tulon lisäksi ovat normaalit RCA ja XLR tulot. Kaiuttimet myydään kappaleittain. Värivaihtoehtoina kiiltovalkoinen ja kiiltomusta.

   

  Tarjous: 199€ / kpl.

   

  Testiraportti 1

   

  Näitä siis pieni erä. Kaiuttimet UUSIA!

  Monitor Audio Shadow 60 - UUSI

  Taulutelevision kumppaniksi

  Monitor Audio Shadow 60 on vain 40mm syvä seinä/tasokaiutin. Pieni syvyys tekee Shadow kaiuttimesta oivan ratkaisun seinälle asennetun taulutelevision kumppaniksi.

   

  Shadow 60: 1230€ / pari
  Tämä pari: 550€

   

  Tuotetiedot

  Monitor Audio Shadow 50 - UUSI

  Taulutelevision kumppaniksi

  Monitor Audio Shadow 50 on vain 40mm syvä seinä/tasokaiutin. Pieni syvyys tekee Shadow kaiuttimesta oivan ratkaisun seinälle asennetun taulutelevision kumppaniksi.

   

  Shadow 50: 1090€ / pari.
  Tämä pari: 500€

   

  Tuotetiedot

  Monitor Audio Shadow Centre - UUSI

  Taulutelevision kumppaniksi

  Monitor Audio Shadow Centre on vain 40mm syvä seinä/tasokaiutin. Pieni syvyys tekee Shadow kaiuttimesta oivan ratkaisun seinälle asennetun taulutelevision kumppaniksi.

   

  Shadow Centre: 600€ / kpl.
  Tämä pari: 300€

   

  Tuotetiedot

  Spendor A3 - UUSI

  Siro lattiakaiutin musiikin ystävälle.

  Spendorin kompaktein lattiakaiutin. Erinomainen kaiutinvalinta mm. kerrostalohuoneistoihin ja tilanteisiin joissa kaiutin joudutaan asentamaan hyvin lähelle seinää. Tähän hintaan upea löytö.

   

  Spendor A3: 1550€ / pari.
  Tämä pari: 550€

   

  Testiraportti 1

  Testiraportti 2

  Testiraportti 3

  Monitor Audio S200 - UUSI

  AirPlay ja Bluetooth yhteensopiva testivoittaja kaiutin.

  Monitor Audion palkittuja AirPlay / Bluetooth kaiuttimia joiden äänenlaatu edustaa luokkansa ehdotonta kärkeä.

   

  Bronze BX Centre: 299€ / kpl.
  Tämä kpl: 149€

   

  Tuotetiedot

  Testiraportti

  Blacknote DAC15 - UUSI

  Huippuluokan D/A- muunnin äänenvoimakkuudensäädöllä.

  Toisin kuin DAC30, DAC15 ei sisällä putkia ja sen virtalähde on toteutukseltaan yksinkertaisempi. Ääneltään DAC15:sta voisi kuvailla kuivemmaksi ja suoraviivaisemmaksi.

   

  Blacknote DAC15: 2150€ / kpl.
  Tämä kpl: 690€

   

  Käyttäjän kokemuksia

  Sim2 Crystal Cube - KÄYTETTY

  Upeasti viimeistelty ja hienoa kuvaa tuottava FullHD DLP projektori

  Sim2:n upeasti viimeistely FullHD projektori on ulkonäkönsä puolesta varmasti markkinoiden kauniimpia projektoreita. Tätä projektoria ei tarvitse piilotella, kuten monien muiden valmistajien tuotoksia. Korkea valoteho riittää myös tilanteissa joissa huoneessa on myös hajavaloa. Projektori on väriltään valkoinen.

   

  Sim2 Crystal Cube: 4200€ / kpl.
  Tämä kpl: 1390€

   

  Tuotetiedot

  Hegel HD2 - UUSI

  Edullinen D/A- muunnin mm. tietokoneen äänenlaadun parantamiseen.

  Hegel HD2 on oiva ratkaisu mm. tietokoneiden ulkoiseksi äänikortiksi. Saat erottelevamman, dynaamisemman ja puhtaamman toiston kytkemällä HD2:n tietokoneesi ja vahvistimesi väliin.

   

  Hegel HD2: 299€ / kpl.
  Tämä kpl: 149€

   

  Testiraportti

  HRT MusicStreamer II+ - UUSI

  Korkealaatuinen D/A- muunnin tietokoneen äänenlaadun parantamiseen.

  Useita testimenestyksiä kahminut HRT:n USB D/A-muunnin / äänikortti päivittää tietokoneesi äänenlaadun useita kertaluokkia korkeammalle tasolle. HRT MusicStreamer II+ on kompakti ja kulkee mukana vaikka povitaskussa.

   

  HRT MusicStreamer II+: 349€ / kpl.
  Tämä kpl: 175€

   

  Tuotetiedot

  Lead Audio NF-192 - UUSI

  Korkealaatuinen D/A- muunnin / kuulokevahvistin kaukosäädöllä.

  Huippuluokan D/A-muunnin / kuulokevahvistin. Tässä mallissa on myös kaukosäädin sisääntulovalintaa ja äänenvoimakkuuden säätöä varten. Balansoidut ja balansoimattomat lähdöt laitteen takapaneelissa.

   

  Lead Audio NF-192: 750 € / kpl.
  Tämä kpl: 350€

   

  Testiraportti

All Posts
×