:
Räätälöidyt kodin viihdetilat

Artcoustic Spitfire sarjan kaiuttimet ja subwoofer sijoitettuna akustisesti läpäisevän valkokankaan taakse.

:
Slider 2
:
Slider 3
:
Slider 8
:
Slider 7
:
Slider 4
:
Slider 6
:
Slider 5

Laatua äänentoistoon

Monitor Audio uutuuksia

perjantai, 22 marraskuu 2013 10:05

Monitor Audio on julkaissut uuden Silver sarjan kaiuttimet. Edellinen Silver RX- sarja oli yksi hintaluokkansa parhaiten testeissä menestyneistä kaiuttimista maailmassa ja RX6 oli pitkän aikaa Euroopan myydyin kaiutin hintaluokassaan. Uudet S- sarjan kaiuttimet ovat nyt kuunneltavissa valikoiduilla jälleenmyyjillämme.

Monitor Audion ASB-2 soundbar valittiin juuri What Hifi julkaisun toimesta luokkansa parhaaksi. ASB-2 on oivallinen ratkaisu mm. olohuoneen kokonaisvaltaiseksi äänentoistoratkaisuksi. ASB-2 on yhdysrakenteinen stereo aktiivikaiutin johon voit toistaa musiikkia langattomasti tuetuilta mobiililaitteilta ja tietokoneilta (AirPlay, DLNA, UnPn vakiona ja Bluetooth optio). Lisäksi ASB-2 sisältää 3 x HDMI sisääntuloa, 1 x HDMI ulostulon jossa tuki ARC:lle, sekä 2kpl digitaalisia tuloja ja 2kpl analogisia tuloja. Voidaankin sanoa, että ASB-2:een voidaan kytkeä melkein laite kuin laite. ASB-2 kilpailee äänenlaadullaan minkä tahansa 1000 - 1500€ hintaluokan markkinoilla olevan perinteisen aktiivikaiuttimen kanssa. Suosittelemme ennakkoluulotonta tutustumista tähän uutuuteen.

Monitor Audion uusi Radius sarja on lyhyen olemassa olonsa aikana saanut osakseen jo What Hifi lehden vallinnan vuoden kaiutinsarjaksi luokassaan, sekä Hifi Choice lehden arvion: täydet 5-tähteä! Nämä kompaktit ja sirot kaiuttimet yllättävät kokoistaan isommalla äänellä jonka laatu uhmaa perinteistä käsitystä pienten kaiuttimien äänenlaadusta. Erinomainen sarja henkilölle joka arvostaa yhtälailla äänenlaatua ja visuaalista ilmettä.

Digiexpo 2013

maanantai, 28 lokakuu 2013 13:06

Olemme mukana Digiexpo 2013 tapahtumassa kahdella eri osastolla.

1E25 osastolla esittelemme uusia, edullisia ja monipuolisia LED projektoreita joiden avulla sujuu niin elokuvien katselu, pelien pelaaminen, netin selaaminen kuin netin elokuvapalvelujen käyttö. Osastolla äänentoistosta vastaa Monitor Audion moninkertainen testimenestys kaiutinsarja MASS 5.1. Tule katselemaan ja kuuntelemaan sekä hyödyntämään kovat messutarjoukset!

Olemme mukana myös Marek Soundin osastolla 1D11 jossa pohjoismaiden ensi-illassa Monitor Audion uudet Silver sarjan kaiuttimet. Tämän lisäksi esittelyssä mm. uusi Radius sarja, uudet AirStream tuotteet langattomaan musiikintoistoon ja paljon muuta.

Tervetuloa tutustumaan!

Kirjautuminen