:
Räätälöidyt kodin viihdetilat

Artcoustic Spitfire sarjan kaiuttimet ja subwoofer sijoitettuna akustisesti läpäisevän valkokankaan taakse.

:
Slider 2
:
Slider 3
:
Slider 8
:
Slider 7
:
Slider 4
:
Slider 6
:
Slider 5

Laatua äänentoistoon

Adam Audio

maanantai, 27 lokakuu 2014 08:55

Adam Audio on saksalainen kaiutinvalmistaja joka on erikoistunut aktiivikaiuttimien valmistukseen. Aktiivikaiuttimiensa lisäksi valmistaja tarjoaa myös valikoiman "installaatio" kaiuttimia. Toimimme Adam Audion installaatio ja media kaiutinsarjojen maahantuojana. Installation sarjan kaiuttimet ovat hyvin pelkistetysti ja koruttomasti viimeisteltyjä passiivikaiuttimia. Ulkoisen viimeistelyn kuten aitojen puuviilujen tai pianolakkausen sijaan Installation sarjan kaiuttimissa kaikki käytettävissä oleva raha on käytetty äänenlaatuun vaikuttaviin tekijöihin kuten elementtien laatuun, jakosuotimeen ja kotelon rakenteelliseen jämäkkyyteen. Tuloksena on kaiutinsarja joka ei hivele silmää, mutta tarjoaa hintaluokassaan referenssiluokan äänenlaadun, Sound&Vision lehden testaaja Michael Fremer antoi järjestelmälle äänenlaadusta 11/10 pistettä, eli aikaisempi skaala ei riittänyt vaan skaalaa täytyi jatkaa. Testin voit lukea kokonaisuudessaan täältä.

Adam Installation sarjan kaiuttimet soveltuvatkin loistavasti esim dedikoitujen kotiteatterihuoneiden kaiutinjärjestelmäksi tai kohteisiin joissa kaiuttimen ulkonäölle ei anneta suurta painoarvoa.

Media sarjan kaiutinmallisto sisältää 5 erilaista aktiivikaiutinta jotka soveltuvat hienosti koti/studio/yrityskäyttöön. Laajat kytkentämahdollisuudet ja hieno viimeistely yhdistettynä korkealaatuiseen toistoon ja kilpailukykyiseen hintaan tekevät näistä kaiuttimista tutustumisen arvoiset. Lisätietoja kaiuttimista löytyy valmistajan sivuilta.

Adam Audio sivusto.

Integra uutuudet.

keskiviikko, 04 kesäkuu 2014 13:59

Integra on julkaissut uudet XX.6 mallisarjan laitteet. Kaikissa malleissa alkaen sarjan pienimmästä ja edullisimmasta DTR-30.6:sta on nyt myös Dolby Atmos tuki. Integra DTR-40.6 mallista alkaen malleissa on myös HDBaseT lähtö, joka mahdollistaa kuvan ja äänen siirtämisen CAT5/6 kaapelin välityksellä jopa 100m etäisyyden yli (toisessa päässä tulee olla HDBaseT liitännällä varustettu näyttölaite tai erillinen HDBaseT vastaanotin). DTR-40.6 malleista lähtien jokaisessa vahvistimessa on myös videomatriisi, eli eri alueilla voidaan samanaikaisesti katsella kahta eri videolähdettä -- olohuoneessa blu-ray soittimen materiaalia ja makuuhuoneessa vaikka pelikonsolin välittämää kuvaa, joista molemmat kulkevat Integran kautta. Kaikissa Integra malleissa on 3v takuu. Lisätietoja Integra malleista löydät valmistajan sivuilta.

Kirjautuminen