:
Räätälöidyt kodin viihdetilat

Artcoustic Spitfire sarjan kaiuttimet ja subwoofer sijoitettuna akustisesti läpäisevän valkokankaan taakse.

:
Slider 2
:
Slider 3
:
Slider 8
:
Slider 7
:
Slider 4
:
Slider 6
:
Slider 5

Laatua äänentoistoon

HUUTOKAUPPAA, EI HINTAVARAUKSIA.

keskiviikko, 04 kesäkuu 2014 13:59

Olemme laittaneet useita tuotteita huuto.net palveluun ilman hintavarauksia. Käy tutustumassa valikoimaan linkin takaa ja tee hyvät kaupat.

Monitor Audio on julkaissut uuden A100 vahvistimensa. Kyseessä on kompakti ja tyylikäs A/B- luokassa toimiva 2 x 50w vahvistin jonka voit kytkeä kaiuttimiisi onpa sitten kyseessä perinteiset kaiuttimet tai omalla vahvistimellaan varustetut aktiivikaiuttimet. Monitor Audio A100 on oiva valinta esimerkiksi olohuoneen vahvistin ratkaisuksi. A100:n sisältämät liitännät mahdollistavat perinteisten ulkoisten äänilähteiden kuten CD-soittimen, television, DVD/Blu-Ray soittimen tms. kytkemisen vahvistimeen optisella digitaalikaapelilla tai analogisella RCA kaapelilla. Tämän lisäksi voit vakiona suoratoistaa musiikkia vahvistimeen langattoman verkon kautta Applle AirPlay, DLNA ja UnPn yhteensopivilta laitteilta - käytännössä siis kaikki nykypäivän puhelimet, tietokoneet ja tabletit voivat lähettää musiikkia A100 vahvistimen toistettavaksi. Jos kaipaat bluetooth ominaisuuksia voidaan ne lisätä vahvistimeen erillisen sovittimen avulla. Sisääntulojen lisäksi Monitor Audio AirStream A100 sisältää myös analogisen RCA stereolähdön joka mahdollistaa joko ulkoisen subwooferin tai aktiivikaiuttimien kytkemisen A100:aan.

Monitor Audio A100:n 50w RMS lähtöteho riittää ohjaamaan suurinta osaa nykypäivän kaiuttimista. Suosittelemme testaamaan A100:sta vaikka Monitor Audion uusien Radius 90 kaiuttimien kanssa. Tällöin käytössäsi on hyvin kompakti, tyylikäs ja korkealaatuisella äänenlaadulla varustettu järjestelmä niin korkealaatuiseen musiikintoistoon kuin perinteisten taulutelevisioiden äänenlaadun parantamiseksi. Vahvistimen suositushinta on 495 euroa. Lisätietoja A100 vahvistimesta löydät täältä.

Kirjautuminen