• Varastontyhjennys

  Paljon tuotteita edullisin uloskantohinnoin. Uusia ja käytettyjä.

  Monitor Audio Gold 100 - UUSI

  High-End jalustakaiutin

  Tyylikäs ja upeasti soiva jalustakaiutinpari valkoisena. Tämän kaiuttimen kyky kaivaa äänitteistä pienimmätkin yksityiskohdat sortumatta silti kliinisen kylmään toistoon tekee siitä erinomaisen kaiuttimen niin musiikista kuin elokuvien ääniraidoista nauttimiiseen. Kaiuttimilla on 5v takuu.

   

  Testiraportti

   

  Svh: 1 850€ / pari

  Tarjous: 1 110€ / pari

  Monitor Audio MASS 5.1 - UUSIA

  Testivoittaja kotiteatterisarja

  Monitor Audion lukuisia palkintoja kahminut kaiutinsarja tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja monta kertaluokkaa paremman äänenlaadun kuin perinteiset soundbar ratkaisut. Tehokas 10" elementillä varustettu subwoofer tuo elokuvien ja pelien äänimaailmoihin mukavasti lisää potkua. Hyvin rajallinen erä 5.1 kokonaisuuksia jotka sisältävät 5kpl MASS sateliittikaiuttimia ja 1kpl MASS sarjan 10" subwooferin.

   

  Testiraportti

   

  Svh: 1200€ / setti

  Tarjous: 599€ / setti

  Denon Heos 5 - UUSI

  Kompakti aktiivikaiutin suoratoisto-ominaisuuksin + Bluetooth tuki.

  Käyttämätön Denon Heos 5 aktiivikaiutin. Sisäänrakennettuna tuki verkon suosituimmille musiikin suoratoistopalveluille: Spotify, Tidal, TuneIn yms. Sekä Bluetooth tuki.

   

  Svh: 449€

  Tarjous: 250€

  Denon Heos 3 - UUSIA

  Kompakti aktiivikaiutin suoratoisto-ominaisuuksin + Bluetooth tuki.

  Pari kappaletta käyttämättömiä Denon Heos 3:sia. Sisäänrakennettuna tuki verkon suosituimmille musiikin suoratoistopalveluille: Spotify, Tidal, TuneIn yms. Sekä Bluetooth tuki.

   

  Svh: 349€ / kpl

  Tarjous: 190€ / kpl

  Anthony Gallo Reference AV - UUSI

  HighEnd luokan seinä/tasokaiutin.

  Anthony Gallon palkitut Reference AV seinä/tasokaiuttimet. Erinomainen äänenlaatu. Näistä persoonallisen näköisistä kaiuttimista saat huippuluokan äänentoiston vaikka television tai tietokoneen kumppaniksi.

   

  Kaiuttimet olleet esillä, mutta muutoin käyttämättömät. Väri valkoinen, mukaan myös pöytäjalustat (jalustojen svh 250€ / pari).

   

  Myynnissä oleva pari on väriltään valkoinen.

   

  Svh: 2 830€ / pari

  Tarjous: 7 00€ / pari

   

  Lue testiraportti.

  XTZ Sub 1x12 - KÄYTETTY

  Korkealaatuinen THX Ultra subwoofer.

  XTZ:n testimenestys subwoofer joka ei jätä kylmäksi hiukan fanaattisempaakaan bassomaanikkoa. Kevyesti käytetty yksilö.

   

  Nyt hintaan: 600€

  Parasound New Classic 275 - UUSI

  Korkealaatuinen 2 x 75w päätevahvistin.

  Parasoundin kompakti 2 x 75w päätevahvistin jaksaa syöttää ongelmitta vaikeampiakin kaiutinkuormia. Oiva kumppani mm. Parasound P5 etuvahvistimelle.

   

  Nyt hintaan: 500€

  Parasound P5 - UUSI

  High End esivahvistin D/A muuntimella ja subwoofer lähdöllä!

  Parasoundin palkittu esivahvistin D/A- muuntimella ja subwoofer lähdöllä varustettuna on oiva valinta erinäisten aktiivikaiuttimien kumppaniksi tai vaikka Emotivan päätevahvistimien kylkeen. Palkittua äänenlaatua nyt todella sopivaan hintaan..

   

  Testiraportteja:

  Stereophile

  Hifi Choice

  Stereo&Video

  Home Theater Review

  Home Theater Hifi

  Australian Hifi

   

  Nyt hintaan: 850€

  Emotiva XPA-1 Gen2 - UUTTA VASTAAVA

  Järeät 1000w High End monopäättteet.

  Emotivan järeät A/AB- luokan monopäätteet. Nämä päätteet jaksavat ohjata ongelmitta hyvinkin hankalia kaiutinkuormia. Äänessä on runsaasti auktoriteettia ja voimaa. Todella hieno päätepari nyt naurettavan edulliseen hintaan. Tuotteet ovat kerran laatikosta nostetut, uutta vastaavat.

   

  Tarjous: 1 390€ / kpl (myydään parina)

   

  Testiraportti.

  Roksan Oxygene - KÄYTETTY

  HighEnd luokan integroitu stereovahvistin

  Upeasti soiva ja upen pelkistettyä designiä oleva integroitu vahvistin valkoisella kopalla. Tämä vahvistin istuu monenlaisiin sisustuksiin, kompakti koko ja tyylikäs design tekevät tästä vahvistimesta ilmeeltään hyvin sisustukseen katoavan, mutta soinniltaan varmasti huomiota herättävän. Todella musikaalinen ja mukaansa tempaava vahvistin vaativalle harrastajalle. Vahvistin on ollut hyvin vähäisellä käytöllä, soittotunteja arviolta 150. Vahvistimelle myönnämme 12kk takuun.

   

  Testiraportti

   

  Tämä kappale: 1450€

  Bluenote Dumbo virtafiltteri - UUSIA

  Kompakti virtafiltteri esivahvistimille, CD-soittimille, vinyylisoittimille yms.

  Bluenoten (nykyinen Geldenote) virtafiltteri "Dumbo AC" on suunniteltu erityisesti käytettäväksi esivahvistinten, CD-soittimien, striimereiden, vinyylisoittimien yms. tuotteiden kumppaniksi.

   

  Svh: 440€

  Pieni erä uusia: 190€ / kpl

  Artcoustic Superstar Active - UUSI

  Artcousticin aktiivinen 10" bassoelementillä varustettu aktiivikaiutin seinäasennukseen.

  Kaipaatko takkahuoneeseen, pelihuoneeseen tms. kaiutinratkaisua joka ei vie tilaa lattialta, soi puhtaasti ja tarvittaessa lujaa ja jonka visuaalista ilmettä voit helposti päivittää etukangasta vaihtamalla..

   

  Artcoustic Superstar tarjoaa kaikkea tätä. Tämä 65 x 50 x 13cm kokoinen kaiutin kykenee täyttämään hiukan suuremmankin tilan dynaamisella, puhtaalla ja menevällä toistolla.

   

  Lisätietoja

   

  Kaiuttimen svh 2400€

  Nyt varastossa oleva kappaleemme: 599€ ! Tuote on uusi.

  Crystal Acoustics Teevy 6 - UUSIA

  Hyvä-ääninen soundblate television äänenlaadun parantamiseen.

  Teevy 6 parantaa merkittävästi perinteisten taulutelevisioiden äänenlaatua. Jos sinulla on ongelmia saada selvää elokuvien ja tv-sarjojen dialogista, tai toisto tuntuu muuten aneemiselta, niin hanki itsellesi Teevy 6.

   

  Teevy 6 tarjoaa monipuoliset kytkentämahdollisuudet, sekä bluetooth tuen musiikin toistamiseksi langattomasti yhteensopivilta tietokoneilta ja mobiililaitteilta. Teevy 6 kestää suuremmankin television painon, joten voit huoletta nostaa suuremmankin television suoraan Teevy 6:n päälle. Voit käyttää Teevy 6:sta myös mm. tietokonemonitorin alla - näin saat peleihin ja musiikkiin aivan uutta potkua.

   

  "It looks basic, but clever internals make the Teevy 6 sound great"

  - Expert Reviews

   

  Pieni erä 239€ hintaan. Tuotteet ovat uusia.

  Crystal Acoustics Cuby5 - UUSIA

  Korkealaatuinen Bluetooth kaiutin kaukosäätimellä ja monipuolisilla liitännöillä.

  Crystal Acousticsin Bluetooth kaiutin tarjoaa mukavan tasapainoisen ja rasittamattoman toiston. Kaiuttimessa hyödynnettävä Wi-Sound teknologia takaa tasaisen äänikentän laajalla kuuntelualueella. Bluetooth ominaisuuden lisäksi voit kytkeä kaiuttimeen äänilähteitä RCA kaapelilla, sekä optisella kaapelilla. Näin voit käyttää kaiutinta myös mm. televisiosi äänenlaadun parantamiseen. Mukana toimitettava kaukosäädin tekee kaiuttimen ominaisuuksien hallitsemisesta helppoa ja vaivatonta.

   

  Pieni erä nyt 199€ hintaan - kaiuttimet ovat uusia.

  Adam Audio Artist 5 - UUSIA

  Korkealaatuinen aktiivikaiutin monipuolisilla ominaisuuksilla.

  Monipuolisilla ominaisuuksilla ja erinomaiselle äänenlaadulla varustettu aktiivikaiutin Adam Audiolta. Kaiuttimessa on sisäänrakennettu USB D/A-muunnin, sekä kuulokelähtö. USB D/A- muunnin mahdollistaa minkä tahansa USB- lähdöllä varustetut windows tai iOS tietokoneen kytkemisen niin että äänenlaadun kannalta kriittinen D/A- muunnos tapahtuu itse kaiuttimessa. Näin saavutetaan merkittävästi parempi äänenlaatu kuin kytkemällä kaiuttimet suoraan tietokoneen kuulokelähtöön.

   

  Muita tuloja USB tulon lisäksi ovat normaalit RCA ja XLR tulot. Kaiuttimet myydään kappaleittain. Värivaihtoehtoina kiiltovalkoinen ja kiiltomusta.

   

  Tarjous: 290€ / kpl.

   

  Testiraportti 1
  Testiraportti 2

   

  Näitä siis pieni erä. Kaiuttimet UUSIA!

  Adam Audio Artist 3 - UUSIA

  Korkealaatuinen aktiivikaiutin monipuolisilla ominaisuuksilla.

  Monipuolisilla ominaisuuksilla ja erinomaiselle äänenlaadulla varustettu aktiivikaiutin Adam Audiolta. Normaalien RCA ja XLR tulojen lisäksi kaiuttimessa on sisäänrakennettu USB D/A-muunnin, sekä kuulokelähtö. USB D/A- muunnin mahdollistaa minkä tahansa USB- lähdöllä varustetut windows tai iOS tietokoneen kytkemisen niin että äänenlaadun kannalta kriittinen D/A- muunnos tapahtuu itse kaiuttimessa. Näin saavutetaan merkittävästi parempi äänenlaatu kuin kytkemällä kaiuttimet suoraan tietokoneen kuulokelähtöön.

   

  Muita tuloja USB tulon lisäksi ovat normaalit RCA ja XLR tulot. Kaiuttimet myydään kappaleittain. Värivaihtoehtoina kiiltovalkoinen ja kiiltomusta.

   

  Tarjous: 199€ / kpl.

   

  Testiraportti 1

   

  Näitä siis pieni erä. Kaiuttimet UUSIA!

  Monitor Audio Shadow 60 - UUSI

  Taulutelevision kumppaniksi

  Monitor Audio Shadow 60 on vain 40mm syvä seinä/tasokaiutin. Pieni syvyys tekee Shadow kaiuttimesta oivan ratkaisun seinälle asennetun taulutelevision kumppaniksi.

   

  Shadow 60: 1230€ / pari
  Tämä pari: 550€

   

  Tuotetiedot

  Monitor Audio Shadow 50 - UUSI

  Taulutelevision kumppaniksi

  Monitor Audio Shadow 50 on vain 40mm syvä seinä/tasokaiutin. Pieni syvyys tekee Shadow kaiuttimesta oivan ratkaisun seinälle asennetun taulutelevision kumppaniksi.

   

  Shadow 50: 1090€ / pari.
  Tämä pari: 500€

   

  Tuotetiedot

  Monitor Audio Shadow Centre - UUSI

  Taulutelevision kumppaniksi

  Monitor Audio Shadow Centre on vain 40mm syvä seinä/tasokaiutin. Pieni syvyys tekee Shadow kaiuttimesta oivan ratkaisun seinälle asennetun taulutelevision kumppaniksi.

   

  Shadow Centre: 600€ / kpl.
  Tämä pari: 300€

   

  Tuotetiedot

  Spendor A3 - UUSI

  Siro lattiakaiutin musiikin ystävälle.

  Spendorin kompaktein lattiakaiutin, joka pienestä koostaan huolimatta tarjoaa yllättävää soinnin dynamiikkaa ja auktoriteettia.

   

  Spendor A3: 1550€ / pari.
  Tämä pari: 550€

   

  Tuotetiedot

  Monitor Audio Apex A40 - Hifimaailma testivoittaja - KÄYTETTY

  Hifimaailman ryhmätestin voittaja.

  Hifimaailman ryhmätestissä käynyt kaiutinpari - tuloksena testin voitto. Kaiuttimilla on hyvin vähän käyttötunteja takanaan. Myydään kappaleittain. Väri musta.

   

  Monitor Audio Apex A40: 695€ / kpl.
  Nyt: 270€/kpl (HUOM: varastossa tähän hintaan 1kpl)

   

  Tuotetiedot

  Monitor Audio S200 - UUSI

  AirPlay ja Bluetooth yhteensopiva testivoittaja kaiutin.

  Monitor Audion palkittuja AirPlay / Bluetooth kaiuttimia joiden äänenlaatu edustaa luokkansa ehdotonta kärkeä.

   

  Bronze BX Centre: 299€ / kpl.
  Tämä kpl: 149€

   

  Tuotetiedot

  Testiraportti

  Blacknote DAC15 - UUSI

  Huippuluokan D/A- muunnin äänenvoimakkuudensäädöllä.

  Toisin kuin DAC30, DAC15 ei sisällä putkia ja sen virtalähde on toteutukseltaan yksinkertaisempi. Ääneltään DAC15:sta voisi kuvailla kuivemmaksi ja suoraviivaisemmaksi.

   

  Blacknote DAC15: 2150€ / kpl.
  Tämä kpl: 690€

   

  Käyttäjän kokemuksia

  Sim2 Crystal Cube - KÄYTETTY

  Upeasti viimeistelty ja hienoa kuvaa tuottava FullHD DLP projektori

  Sim2:n upeasti viimeistely FullHD projektori on ulkonäkönsä puolesta varmasti markkinoiden kauniimpia projektoreita. Tätä projektoria ei tarvitse piilotella, kuten monien muiden valmistajien tuotoksia. Korkea valoteho riittää myös tilanteissa joissa huoneessa on myös hajavaloa. Projektori on väriltään valkoinen.

   

  Sim2 Crystal Cube: 4200€ / kpl.
  Tämä kpl: 1390€

   

  Tuotetiedot

  Hegel HD2 - UUSI

  Edullinen D/A- muunnin mm. tietokoneen äänenlaadun parantamiseen.

  Hegel HD2 on oiva ratkaisu mm. tietokoneiden ulkoiseksi äänikortiksi. Saat erottelevamman, dynaamisemman ja puhtaamman toiston kytkemällä HD2:n tietokoneesi ja vahvistimesi väliin.

   

  Hegel HD2: 299€ / kpl.
  Tämä kpl: 149€

   

  Testiraportti

  HRT MusicStreamer II+ - UUSI

  Korkealaatuinen D/A- muunnin tietokoneen äänenlaadun parantamiseen.

  Useita testimenestyksiä kahminut HRT:n USB D/A-muunnin / äänikortti päivittää tietokoneesi äänenlaadun useita kertaluokkia korkeammalle tasolle. HRT MusicStreamer II+ on kompakti ja kulkee mukana vaikka povitaskussa.

   

  HRT MusicStreamer II+: 349€ / kpl.
  Tämä kpl: 175€

   

  Tuotetiedot

  Lead Audio NF-192 - UUSI

  Korkealaatuinen D/A- muunnin / kuulokevahvistin kaukosäädöllä.

  Huippuluokan D/A-muunnin / kuulokevahvistin. Tässä mallissa on myös kaukosäädin sisääntulovalintaa ja äänenvoimakkuuden säätöä varten. Balansoidut ja balansoimattomat lähdöt laitteen takapaneelissa.

   

  Lead Audio NF-192: 750 € / kpl.
  Tämä kpl: 350€

   

  Testiraportti

All Posts
×